Menu
BURGERS
BURGERS SPECIAL
HOT-DOG & SANDWICH
WRAP & TORTILLA
SPECIALITIES
SALADS
PRÍLOHY
OMÁČKY & DRESSINGY
DEZERTY
Zoznam a číslovanie alergénov v potravinách
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,
kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu,
pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a
queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg
alebo 10 mg/l. /konzervanty/
13. Vlčí bob a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.